KLASSIKPROFIIL KATUSEPLEKK - TEHASE HIND, SOODUSMÜÜK
Võta meiega ühendust

Küsige katuselahenduse hinnapakkumist juba täna! SUPERPAKKUMISED!

Alustad oma maja katusevahetust?
Kpartner kutsub sind konsultatsioonile!

KLASSIKPROFIIL ehk KLASSIKPROFIILPLEKK

Klassikprofiilplekk ehk CLASSIC profiilplekk sobib nii katusele kui seinale. On kõige parem valtspleki klassikaline ilme ja imitatsioonvaltsidega katuseplekipaan ehk valtsplekkkatust imiteeriv, matkiv. Mõeldud välistingimustes kasutamiseks võib ka sisetingimustes. Sobib uus ehituse ja renoveeritavate hoonete puhul. Korteriühistud, eramud, ärihooned, ühiskondlikud hooned, laohooned. Sobib nii katusele kui seinale.

Klassikprofiil katusematerjali tootest

Katuseplekipaani külgedel on valts osad – esimeses küljes roovituse kinnituskohad ning teises küljes peale surutav ehk kattev mütsosa, mis kinnitub surumeetodil – tekib imiteeriv valts, iselukustuv valtspeitkinnitus süsteemm ei nõua käsivaltsimist. Klassik terasplekk toodetakse kliendile vastavas mõõdus sarikapikkusele ja katuse murdekohad ning üleminekud vastavalt mõõtudele.

Klassikprofiil katusematerjali tehnilised andmed ja mõõdud

Klassikplekk toodetakse erinevate imitatsioon valts osa kõrgustega 25 mm ja 38 mm, laius on kasulik 480 mm või 515 mm. Vastavalt katusekaldele tuleb paika panna roovituse samm olgu selleks metall või puitroovitus. Plekkkatused on saadaval erinevates värvitoonides ning erinevad pinnakihikatte viimistlusega – Profiilpleki pinnakatted ja garantii. Lisaks klassikprofiilplekk tsink ning alutsinkkattega – soodsaim müügihind.

 

Täiendavad klassikprofiil katusmaterjalide kaubad

Lisaks müüme klassikprofiili ja teistele katusekatte tüüpidele vastavaid lisaplekke, lisaliistprofiilplekke, turvatarvikuid, katuse läbiviike ja kinnitustarvikuid ning muud katusematerjalid.
Kõik katusematerjalid ja katuse lisatarvikud koos õigete soovitustega. Iga katus on erinev.

KÜSI HINDA JUBA TÄNA!
MÕÕDAME, TOODAME, TRANSPORDIME, PAIGALDAME.

Katusematerjali LHV järelmaks
Liisi Järelmaks logo